Campdelasort.cat Campdelasort.cat
 • Tornar a la portada
 • Registre/Modificació de dades d’usuari
 • Suggeriments
 • F.A.Q
 Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

 La Associació Campdelasort reuneix a les persones sensibles al consum de productes naturals de la terra sense cap producte perillós per a la nostra salut, els nostres socis són a Barcelona i Tarragona. Per a més informació de les condicions per a ser soci poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon al 644.44.79.75 (Edmon).


1.  Com faig la meva comanda si no sóc soci?

Des de la portada de la Web pots accedir al catàleg per a poder fer una comanda de prova. Només els membre suscrits poden realitzar comandes a preu de soci. Per a formar part dels socis de campdelasort, suscriu'te al butlleti i t'informarem del funcionament.2.  Perquè recollir la meva comanda a un punt de recollida?
 • Perquè ofereix  llibertat, doncs no tindrem que esperar 2 hores al domicili esperant la cistella. 
 • Perquè pots gaudir de l' assesorament dels seus professionals i aprofitar per cumplimentar la teva compra per la dieta setmanal.
 • Per a fer que la nostra associació ajudi a fomentar el respecte per la natura, doncs no contribüim com altres iniciatives a la contaminació per Barcelona Ciutat amb el repartiment a domicili, per això la associació té uns preus de qualitat i confiança i obsequia de forma discontinua a totes les persones de la família que fan l' esforç, volem canviar el món però començant per nosaltres mateixos de forma individual, amb els nostres hàbits i costums... 
  3. Els productes son certificats ecològicament?
   
  Si, nosaltres tenim els camps en reconversió ecològica, al Maig la CCPAE si tot es correcte ens certificarà com a producció 100% ecològica, despres de 2 anys en  reconversió.

  Alguns productors que ens ofereixen productes a tots els socis si que tenen una certificació, altres no, pero  tenen la acreditació de que els socis han visitat les terres i han aprovat el certificat no escrit de la confiança. Aixo es una ajuda al món de la pagesia que pasa moments molt dolents com per fer front a pagar despesses d'aquest tipus.(per a poder dir que produeixes en ecologic, has de pagar)
  Si,
  tots els productes que surten al web, han estat produits sota els criteris ecologics,
   
   
  4. Quin dia hem portareu la comanda?
  A Barcelona tots els dimecres al punt de recollida de 17 a 20 hrs.
  A Bonastre tots els dies, previa confirmació. (Consultar via mail).
  A Vendrell tots els dimecres de 17h a 20h

  5. Quan es pot fer la comanda?
  La comanda es fa d'una setmana per l'altra, nosaltres enviem a tota la família el botlletí  dijous per la nit.
  Tota comanda confirmada abans de Diumenge a les 22:00 de la nit, serà entregada el dimecres següent al punt de recollida seleccionat.

  6. Com em portareu la comanda?
  La comanda anirà en una caixa de  plàstic verda, tots els socis tenen el deure de portar carret, cistell o bosses i la deixan allà al punt de recollida.
  Els socis en la segona comanda, realitzen un pagament de 14¤ per la caixa (en el cas de deixar d'utilitzar-la, es reemborsarà)

  7. Cal pagar el transport?

  Als punts de recollida MAI es pagarà transport.

   

  Solament cal incloure 7 euros més en el total de la comanda si fos puntual a domicili fins que es trobi punt de recollida adient a la filosofia dels campdelasortins i fos menor a 60?.

  8.  I dels preus, que?
  Els preus de les cistelles tancades son fixes. 
  El preu dels productes elaborats o artesans son pactats amb els productors.

  9.  Cal afegir l'IVA al total?
  Tots els productes del catàleg i de les cistelles tenen l'IVA inclòs.

  10.   Com pagaré la meva comanda?

  Sempre transferència al nº de compte corrent 0081-5041-89-0001487552 abans de dilluns a les 14 hrs  11.  Què és formar part de la família Campdelasort?

  És un compromís, és una aposta, és una decisió, és creure amb nosaltres. Formar part de Campdelasort significa un compromís de consum, setmanal o quinzenal, per nosaltres ho significa tot. 

  50 són les entregues que podem fer personalment en un dia. 

  50 són les comandes que garanteixen la continuïtat i futur de Campdelasort.

  50 són els amics per els quals ens deixem la pell a la terra, dia enrera dia, plogui, faci sol o faci mandra al igual que els nostres amics pagesos que tenen la mateixa filosofia.

  Ser dels 50 és venir un dia a Campdelasort i conviure amb nosaltres. Significa un vincle, suposa haver vingut a visitar-nos, haver menjat a la nostra taula i haver-nos ?aguantat? i no sortir corrents!! ;)).

  Ser dels 50 vol dir ser solidari, destinarem un 7% dels beneficis que ens generis a acció social i la resta per reinvertir en material, maquinària, voluntariat...
  Portarem menjar a qui no ho pot pagar, per què creiem que hem d? ajudar i més amb els ?temps que corren?, i no per a netejar la nostra consciència, sinó per ser fidels als nostres principis.

  Si compleixes aquests requisits, trucan?s, ens escrius o vine a Campdelasort, sempre tenim lloc per un amic més a la família.
  © Copyright   2008-2011  Campdelasort, Tots el drets reservats   Avis Legal | F.A.Q  |  Contacte  Tel.   644.44.79.75   Correu: info@campdelasort.cat

  ©Lloc desenvolupat per: Edmon Mariné - Marta González  - Col·laboradors:  WIK